Ronda Boutique Pension

Accomodatie Baraka Ronda

Baraka is een ware oase in het oude stadsdeel van Ronda. Het bevindt zich in een rustig straatje met ouderwetse stenen keitjes en is alleen toegankelijk voor voetgangers. Het huis is geheel gerenoveerd met behoud van haar unieke historische uitstraling maar met toevoeging van hedendaags comfort.

Zoals de naam Warda (Arabisch voor Rose) suggereert heeft deze kamer een warme uitstraling. Er is een dubbel bed en een douche in de badkamer. De muurschilderingen zijn gemaakt door een lokale schilder en door de eigenaresse zelf. De “franse” ramen met traditionele grills kijken uit op het zijstraatje.

Baraka Warda
Baraka Patio

Deze kamer grenst aan een stemmige, zeer kleurrijke patio. Wat hier opvalt zijn tegels uit Sevilla, allerlei wandarmaturen, een veelheid aan planten en een fonteintje die de bezoeker als het ware meevoeren naar een Moors-arabische sfeer waar de tijd stil lijkt te staan.

De bedkamer en met het gemak van koffie en thee op de kamer. Alle gasten kunnen bovendien gebruik maken van het fraaie dakterras waar men kan genieten van unieke vergezichten. Gratis internet en WIFI.