@require_once('/home/barakaronda.com/web/availability-calendar/ac-contents/lang.still.php'); Baraka Ronda Spain

Ronda Boutique Pension

Accomodatie Baraka Ronda

Baraka heeft twee karakteristieke kamers, Warda en Safra. Elk heeft zijn eigen charme en een privé badkamer met douche, plus de mogelijkheid om zelf koffie of thee te maken. Gratis internet en WIFI.

Zoals de naam Warda (Arabisch voor Rose) suggereert heeft deze kamer een warme uitstraling. Er heeft een dubbel bed. De muurschilderingen zijn gemaakt door een lokale schilder en door de eigenaresse zelf. De “franse” ramen met traditionele grills kijken uit op het zijstraatje.

Baraka Patio
Baraka Warda

Deze kamer grenst aan een stemmige, zeer kleurrijke patio. Wat hier opvalt zijn tegels uit Sevilla, allerlei wandarmaturen, een veelheid aan planten en een fonteintje die de bezoeker als het ware meevoeren naar een Moors-arabische sfeer waar de tijd stil lijkt te staan.

Alle gasten kunnen bovendien gebruik maken van het koelkast en magnetronoven en deeze kamer.

Safra (Arabisch voor geel) is een zonnige, vrolijke en ruime kamer met twee eenpersoons bedden (die tegen elkaar te schuiven zijn).

De muurschilderingen zijn gemaakt door een bevriende kunstschilder en de eigenaresse. Een raam kijkt uit op de patio. Terwijl u geniet van een drankje en een goed gesprek, kijkt u via het andere raam uit over het landschap en de bergen.

Baraka Safra