Ronda Boutique Pension

Ronda, Andalucia, Spanje

 Baraka Ronda Photograph Gallery


mogelijk gemaakt door TripAdvisor

Welkom bij Baraka Boutique Pension Ronda

Baraka Boutique Pension is evestigd in een privé residentie uit de 18de eeuw in het hart van het oude stadsdeel van Ronda, de parel onder de "pueblos blancos" ("witte dorpen") in Andalusië

In 2017 werd Baraka Boutique Pension door Tripadvisor, bekroond met het Certificaat de Excelencia. In 2003 ontving Baraka Boutique Pension de 2de prijs van de Gemeente Ronda in de competitie voor het behoud van de vele historische gebouwen en monumenten in de stad.

Ronda is een verrukkelijk stadje in de bergen, vol van historische rijkdom en is dé plaats om de echte geschiedenis van Spanje te ondekken. Ronda is als nectar voor de zintuigen, van de oude Arabische of Moorse delen van de stad tot de Romaanse overblijfselen en het moderne Ronda van vandaag. Baraka Boutique Pension ligt in het hart van de romantische historische stad.

Baraka Boutique Pension is slechts 2 minuten wandelen van de beroemde brug de Puente Nuevo en nauwelijks verder verwijderd van de vele historische gebouwen. en toch ligt het fraai verscholen in een stiltegebied.