@require_once('/home/barakaronda.com/web/availability-calendar/ac-contents/lang.still.php'); Baraka Ronda Spain

Ronda Boutique Pension

Lokatie Baraka Ronda


Ronda map

Baraka Ronda

Parkeren is niet toegestaan in de oude stad. Gratis parkeren kan wel in de Barrio de San Francisco, slechts een tiental minuten lopen.

 

Vanaf Sevillla – A-376 (1.5 uur)

U komt Ronda binnen in het noord-westen – Avenida Doctor Fleming. Dit gaat over in de de Calle Virgen de la Paz. Passeer de stierenarena aan de rechterkant en ga de brug over. Dan de eerste weg links naar beneden (keitjes), de Calle Santo Domingo. De weg buigt naar rechts. Bij de fontein aan de rechterkant is er een kleine splitsing. Doorgaand verkeer bijft aan de linkerkant en gaat verder naar beneden terwijl het straatje omhoog aan de rechterkant (allleen voetgangers!) de Calle Ruedo Doña Eliva is. Baraka is het eerste huis rechts. Parkeer voor de fontein aan de rechterkant en breng je bagage naar Baraka waar we je verder helpen bij het vinden van een parkeerplaats.

Vanaf Granada – A-367 (2 tot 2.5 uur)

U komt Ronda binnen in het Noordoosten, bij een grote rotonde. Volg de richtingborden San Pedro of La Ciudad. Vervolg de rondweg tot de volgende rotonde. Ga daar naar rechts richting de oude stad. Rij door het oude stadsdeel tot vlak vóór de beroemde brug. Ga daar de rechts naar beneden over de stenen keitjes, de Calle Santo Domingo. De weg buigt naar rechts. Bij de fontein aan de rechterkant is er een kleine splitsing. Doorgaand verkeer bijft aan de linkerkant en gaat verder naar beneden terwijl het straatje omhoog aan de rechterkant (allleen voetgangers!) de Calle Ruedo Doña Eliva is. Baraka is het eerste huis rechts. Parkeer voor de fontein aan de rechterkant en breng je bagage naar Baraka waar we je verder helpen bij het vinden van een parkeerplaats.

Vanaf de Costa del Sol – San Pedro – A376 (45 minuten)

U komt Ronda binnen aan de zuidkant. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, naar het oude stadsdeel . Rij door het oude stadsdeel tot vlak vóór de beroemde brug. Ga daar de rechts naar beneden over de stenen keitjes, de Calle Santo Domingo. De weg buigt naar rechts. Bij de fontein aan de rechterkant is er een kleine splitsing. Doorgaand verkeer bijft aan de linkerkant en gaat verder naar beneden terwijl het straatje omhoog aan de rechterkant (allleen voetgangers!) de Calle Ruedo Doña Eliva is. Baraka is het eerste huis rechts. Parkeer voor de fontein aan de rechterkant en breng je bagage naar Baraka waar we je verder helpen bij het vinden van een parkeerplaats.