Ronda bed & breakfast

Ronda, Andalucia, Spanje

Lokatie Baraka Boutique B&B in Ronda


Ronda map

Baraka Ronda

Parkeren is vanaf nu niet meer toegelaten in het oude stadsgedeelte. Je komt best bij je aankomst eerst naar Baraka Boutique Bed & Breakfast alvorens te parkeren en ik zal jullie aanduiden waar waar het wel kan. Baraka Boutique Bed & Breakfast heeft een parkeerplaats in the parking "El Castillo", naast het gemeentehuis, prijs is 10 euro per dag. Daarnaast heeft Baraka Boutique Bed & Breakfast ook voorzieningen getroffen om voor de gasten een parkeerplaats te verkrijgen in de "plaza de Socorro" aan de speciale prijs van 14 euro per dag. De beiden zijn slechts op een vijftal minuten loopafstand.

 

Vanaf Sevillla – A-376 (1.5 uur)

U komt Ronda binnen in het noord-westen – Avenida Doctor Fleming. Dit gaat over in de de Calle Virgen de la Paz. Passeer de stierenarena aan de rechterkant en ga de brug over. Dan de eerste weg links naar beneden (keitjes), de Calle Santo Domingo. De weg buigt naar rechts. Bij de fontein aan de rechterkant is er een kleine splitsing. Doorgaand verkeer bijft aan de linkerkant en gaat verder naar beneden terwijl het straatje omhoog aan de rechterkant (allleen voetgangers!) de Calle Ruedo Doña Eliva is. Baraka Boutique Bed & Breakfast is het eerste huis rechts. Parkeer voor de fontein aan de rechterkant aan het "carga/descarga" (laden/lossen) sein en breng je bagage naar Baraka waar we je verder helpen bij het vinden van een parkeerplaats.

Vanaf Granada – A-367 (2 tot 2.5 uur)

U komt Ronda binnen in het Noordoosten, bij een grote rotonde. Volg de richtingborden San Pedro of La Ciudad. Vervolg de rondweg tot de volgende rotonde. Ga daar naar rechts richting de oude stad. Rij door het oude stadsdeel tot vlak vóór de beroemde brug. Ga daar de rechts naar beneden over de stenen keitjes, de Calle Santo Domingo. De weg buigt naar rechts. Bij de fontein aan de rechterkant is er een kleine splitsing. Doorgaand verkeer bijft aan de linkerkant en gaat verder naar beneden terwijl het straatje omhoog aan de rechterkant (allleen voetgangers!) de Calle Ruedo Doña Eliva is. Baraka Boutique Bed & Breakfast Ronda is het eerste huis rechts. Parkeer voor de fontein aan de rechterkant aan het "carga/descarga" (laden/lossen) sein en breng je bagage naar Baraka waar we je verder helpen bij het vinden van een parkeerplaats.

Vanaf de Costa del Sol – San Pedro – A376 (45 minuten)

U komt Ronda binnen aan de zuidkant. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, naar het oude stadsdeel . Rij door het oude stadsdeel tot vlak vóór de beroemde brug. Ga daar de rechts naar beneden over de stenen keitjes, de Calle Santo Domingo. De weg buigt naar rechts. Bij de fontein aan de rechterkant is er een kleine splitsing. Doorgaand verkeer bijft aan de linkerkant en gaat verder naar beneden terwijl het straatje omhoog aan de rechterkant (allleen voetgangers !) de Calle Ruedo Doña Eliva is. Baraka Boutique Bed & Breakfast Ronda is het eerste huis rechts. Parkeer voor de fontein aan de rechterkant aan het "carga/descarga" (laden/lossen) sein en breng je bagage naar Baraka waar we je verder helpen bij het vinden van een parkeerplaats.